Avantajele unui CV Online:

Ușor de creat și modificat. Completezi doar ce dorești! Poți trimite direct profilul tău angajatorului.  Îți crești șansele de angajare.  Îți vei gasi exact jobul dorit.

Click aici pentru ați crea propriul CV! Completezi doar ce doresti!

Oferte

1.Prin accesarea site-ului muncitorul.com vă dați automat acordul asupra termenilor și condițiilor de utilizare ale site-ului.

2.Ca utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcați.

3. Sunteți raspunzători de păstrarea confidențialitatii asupra datelor dvs și a parolei dvs. Veți fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dvs, indiferent daca utilizarea se face cu sau fară voia dumneavoastră.

4. Puteți oricănd să ne cereți ștergerea/modificarea profilului/cv-ului dvs online. Accesati pagina de contact și folosiți adresa de email a contului, doar folosind adresa de email a contului ne puteți cere ștergerea/modificarea contului/profilului.

5. Sunteti direct răspunzător de informațiile si datele dvs publicate pe site-ul muncitorul.com.

6. Dacă doriți ca anumite informații din profil sa fie șterse/modificate, ne puțeti contacta folosind pagina de contact.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Oferte

Autentificare:

Nume Utilizator/Email