Student / elev dornic de angajare in vacanta mare - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

In timpul vacantei de vara, unii copii sunt mai activi, altii mai putin activi. Unora le place sa citeasca, altii vor sa munceasca. Daca parintii sunt de acord si copiii ajunsi deja la varsta adolescentei isi exprima cu ardoare aceasta dorinta, atunci trebuie gasita o solutie pentru ca tanarul sa fie incurajat sa se distreze, sa citeasca, dar sa si munceasca.

Unde se angajeaza tinerii pe perioada verii

Intre cursuri exista o perioada de cel putin doua luni, timp in care tinerii se pot angaja. Desigur, acestia nu se pot angaja in domenii in care este necesara experienta sau munca fizica, ci doar in domenii permisive. Iar angajarea trebuie sa fie legala pentru ca apoi sa poata trece in CV scurta lor experienta in cadrul unei companii.

Angajarea studentilor si a elevilor pe perioada vacantei se poate realiza chiar si in firmele mari, pe o perioada nu mai mare de 60 de zile lucratoare, pentru care angajatorul primeste si de un stimulant financiar lunar. Elevii care inca nu au implinit varsta majoratului pot lucra numai cu contract individual de munca cu o durata de 6 ore pe zi si 40 de ore pe saptamana, cu norma intreaga.

Unde se pot angaja elevii si studentii in mod concret pe perioada verii? Cu putin noroc, prind un post bun intr-o firma pentru activitati de birou cum ar fi incarcarea hartiei in imprimanta, aranjarea dosarelor, introducerea de date intr-un program. Insa sunt si studenti care muncesc ca si barmani sau ospatari in cadrul unui local, cu posibilitatea de a primi bacsisuri frumoase.

Cei mai norocosi se angajeaza pe post de salvamar la o piscina din localitate sau chiar la mare, cu posibilitate de cazare. Sunt insa si studenti care se angajeaza la spalatorii auto pentru a da o mana de ajutor la curatarea masinilor si pentru a face rost de bani de buzunar pentru inceputul scolii sau al facultatii.

Tinerilor care le plac copiii sau au acasa frati sau surori mai mici s-ar putea sa le surada ideea de a se angaja ca si bona, care se poate transforma intr-un job permanent sau intr-o oportunitate de a aduce venituri suplimentara.

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Locuri de Munca Alba - Alba Iu

Oferta locurilor de munca din judetul Alba, respec

Locuri de Munca Arad

Oferta locurilor de munca din judetul Arad. Ofert

Locuri de Munca Argeș - Pitest

Oferta locurilor de munca din judetul Argeș , resp

Locuri de Munca Bacau

Oferta locurilor de munca din judetul Bacau. Ofer

Locuri de Munca Bihor - Oradea

Oferta locurilor de munca din judetul Bihor, respe