Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

In mod statistic, daca intalniti pe cineva care lucreaza in Franta fara sa stie franceza, care nu este barman sau bona, atunci este aproape sigur un profesor de limba engleza. Aceasta profesie poate varia de la predarea la una din universitati la predarea unor lectii private. Dar aveti in vedere ca viata ca profesor de engleza nu este usoara, cu multi profesori care incearca sa obtina un job. 

Iata cateva reguli de aur pentru a lucra ca profesor de engleza:

"Pentru TEFL sau  contra TEFL", aceasta este situatie cu care se confrunta toti cei care doresc sa predea limba engleza in strainatate. O calificare TEFL (Predarea limbii engleze ca limba straina) va deschide, fara indoiala, mai multe usi, mai ales in Franta. 

Cu toate acestea, cu siguranta nu este tot ceea ce conteaza si rezultatul de a deveni un profesor de limba engleza nu depinde doar de acest certificat. Mai degraba, francezii ar angaja un profesor cu experienta, o persoana care a lucrat mai mult in acest domeniu decat o persoana care are certificat dar nu are experienta.  

Un certificat TEFL este intotdeauna recomandabil si experienta este, de asemenea, de obicei ceruta. Dar orice persoana cu abilitati sociale de baza, o abordare creativa a limbii engleze si cateva cunostinte gramaticale, va trece prin etapa de interviu, fara nici o problema.

Exista numeroase academii sau scoli private de limbi straine in Franta, peste 300 in Paris, dar realitatea este ca unele sunt mult mai bune decat altele, iar cateva trebuie sa fie evitate complet. 

Daca sunteti seriosi si doriti sa ajungeti sa predati, atunci veti gasi locul potrivit in cele din urma, desi probabil ca veti trece prin cateva dintre cele mai rele inainte. 

Lanturile scolilor lingvistice sunt, de obicei, o optiune usoara pentru a obtine o pozitie de predare rapida, dar nu vor fi neaparat cele mai stimulative din punct de vedere intelectual si, adesea, vor fi cele mai grave optiuni financiare.

Este mai usor sa va concentrati cautarile de locuri de munca in jurul academiilor, deoarece acestea au deseori cel mai mare numar de personal si cifra de salarizare a cadrelor didactice este mai mare.

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Locuri de Munca Alba - Alba Iu

Oferta locurilor de munca din judetul Alba, respec

Locuri de Munca Arad

Oferta locurilor de munca din judetul Arad. Ofert

Locuri de Munca Argeș - Pitest

Oferta locurilor de munca din judetul Argeș , resp

Locuri de Munca Bacau

Oferta locurilor de munca din judetul Bacau. Ofer

Locuri de Munca Bihor - Oradea

Oferta locurilor de munca din judetul Bihor, respe