Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Milano este gazda Bursei italiene si multe banci internationale si locale au o reprezentanta acolo. O mare banca locala cu sediul in Milano este Banco Popolare di Milano. Acestia, precum si marile companii multinationale de servicii financiare, cum ar fi JP Morgan, recruteaza in mod regulat personal.

Versace. Gucci. Prada. Valentino. Armani. Moschino. Nu, nu este o privire rapida in interiorul dulapului, ci o linie de doar cateva firme de moda cu sediul in Milano. Exista joburi in moda excelente pentru straini disponibile in cadrul acestor companii, dar concurenta va fi acerba.

In alta parte a lumii corporatiste, Milano are si un birou Amazon mare, cu posturi disponibile. In afara de locurile de munca din logistica, aici sunt multe echipe corporative, ceea ce inseamna roluri in functii precum HR, vanzari, PR si finante.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca cu jumatate de norma, ca student care studiaza in Milano, puteti gasi site-uri de locuri de munca pline de oferte si puteti sa aflati despre oportunitatile pe care le aveti. Locurile bune  cu norma redusa pentru vorbitorii de limba engleza includ activitati sezoniere in cafenele si baruri. Exista un sector turistic aglomerat, astfel incat oportunitatile sa apara frecvent.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca hotelier in Italia il puteti gasi fie cautand pe site-uri ca Hosco, sau aplicand direct la hoteluri mai mari din oras.

Inainte de a calatori, ar trebui sa aflati un pic despre salariile si costurile de trai in Italia si, mai precis, in Milano. Daca aveti o anumita companie sau un job in minte, Glassdoor poate fi o modalitate excelenta de a obtine o perspectiva asupra culturii companiei si a salariului pe care il puteti obtine. Pentru informatii despre costul vietii in Milano, comparativ cu tara din care veniti, incercati Numbeo unde puteti compara costurile de chirie, alimente, utilitati si asa mai departe.

Cand vine vorba de vanatoarea de locuri de munca, internetul este un real prieten. In afara de cele mai populare site-uri de locuri de munca cum ar fi LinkedIn, Indeed si Monster, care acopera mai mult sau mai putin intregul glob, exista si o multime de site-uri locale cu oferte de joburi.

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Locuri de Munca Alba - Alba Iu

Oferta locurilor de munca din judetul Alba, respec

Locuri de Munca Arad

Oferta locurilor de munca din judetul Arad. Ofert

Locuri de Munca Argeș - Pitest

Oferta locurilor de munca din judetul Argeș , resp

Locuri de Munca Bacau

Oferta locurilor de munca din judetul Bacau. Ofer

Locuri de Munca Bihor - Oradea

Oferta locurilor de munca din judetul Bihor, respe