Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Persoanele care nu stiu ce job li se potriveste cel mai bine pot gasi trei exemple in lista de mai jos, din care sa se inspire.

Marketer digital si video

Daca specialistii declara corect, se va  vedea o cerere imensa de locuri de munca si cariere in spatiul de marketing digital si video in 2020. Cererea este deja mare pentru rolurile din aceasta parte a industriei de marketing, dar este probabil sa creasca si mai mult pe masura ce videoclipurile devin din ce in ce mai populare, explica specialistii. La urma urmei, videoclipul este folosit continuu pe post CTA (Call to Action) pentru a angaja utilizatorii online intr-un mod pe care continutul nu il poate asigura intotdeauna singur, in special intr-o industrie competitiva.

Pilot de drone comerciale

Specialistii de la SkyOp considera ca domeniul pilotilor de drone comerciale este gata sa explodeze - si cu un motiv intemeiat. Compania, care are un nou curriculum STEM, care califica juniorii si elevii de liceu in manevrarea celor mai noi drone comerciale, noteaza ca in timp ce nevoia de piloti de drone comerciale a crescut in ultimii ani, previziunea este ca cererea de piloti comerciali UAV va creste de patru ori pana in 2020, cu peste 300.000 de piloti noi necesari. Pilotarea dronei este o profesie extrem de noua.

Manager de proiect pentru securitate cibernetica

Se pare ca vor exista 3,5 milioane de locuri de munca in domeniul cibersecuritatii pana in 2021 ceea ce inseamna ca acum este momentul ca cei interesati sa ia atitudine. Managerii de proiecte de securitate care au o oarecare experienta in acest domeniu sau in management de proiect avea salarii foarte mari, insa jobul este unul destul de stresant.

Aceste trei idei vin in ajutorul persoanelor care au nevoie de un job stabil si care iti doresc sa aiba un mare succes in cariera. De asemenea, recomandarea de reprofilare vine pentru toti cei care nu sunt siguri de jobul actual si isi doresc sa incerce ceva nou, care sa le aduca satisfactiile dorite si sa ii ajute sa castige mai mult.

 

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Locuri de Munca Alba - Alba Iu

Oferta locurilor de munca din judetul Alba, respec

Locuri de Munca Arad

Oferta locurilor de munca din judetul Arad. Ofert

Locuri de Munca Argeș - Pitest

Oferta locurilor de munca din judetul Argeș , resp

Locuri de Munca Bacau

Oferta locurilor de munca din judetul Bacau. Ofer

Locuri de Munca Bihor - Oradea

Oferta locurilor de munca din judetul Bihor, respe