Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Atunci cand o persoana isi redacteaza isoarea de intentie este foarte important ca aceasta scrisoare sa fie bine realizata. Prin urmare se va tine cont de urmatoarele 7 aspecte care pot atrage atentia in mod pozitiv unui angajator sau unui recrutor.

Scrisoarea de intentie trebuie sa fie adresata unei persoane

Este important ca viitorul angajat sa se intereseze cine recruteaza astfel incat sa dea o nota cat mai personala scrisorii de intentie. Atunci cand scrisoarea este adresata unei persoane oarecare, cu siguranta imaginea finala nu va fi cea dorita.

Exprimarea trebuie sa fie potrivita culturii companiei

Indiferent de angajator, acesta isi doreste sa aiba angajati care sa vorbeasca pe limba lor. Din acest motiv se recomanda gasirea celor mai bune formulari care sa fie in ton cu politica firmei angajatoare pentru a atrage atentia.

O poveste despre cariera

Atunci cand persoana care scrie scrisoarea de intentie spune o poveste despre cariera sa astfel incat sa ilustreze ca persoana respectiva este potrivita pentru acel loc de munca si astfel sunt evitate toate enumerarile de abilitati si cunostinte.

Informatiile din CV nu trebuie sa fie in scrisoare

Scrisoarea de intentie se utilizeaza pentru a descrie progresul in cariera si toate provocarile rezolvate cu succes la toate joburile anterioare.

Exemplele din cariera sunt potrivite

De asemenea, exemplele concrete din cariera sunt unele dintre cele mai potrivite, mai ales atunci cand fac referile la unele dintre cele mai mari realizari ale angajatului.

Exemple despre pasiunile proprii

Scrisorile de intentie sunt bune pentru a da informatii cu privire la propriile jobby-uri, mai ales daca acestea sunt in legatura cu jobul la care o persoana aplica.

Scrisorile de intentie scurte sunt unele dintre cele mai apreciate

Scrisorile de intentie de dimensiuni mici sunt unele dintre cele mai apreciate. Persoanele talentate care lectureaza aceste scrisori de intentie au o atentie distributiva. Este recomandat sa fie respectate regulile de scriere pentru web astfel incat textul sa fie cat mai bine concentrat pe ceea ce angajatorul vrea sa stie. Nu sunt recomandate infloriturile si exagerarile iar un mesaj curat va atrage de fiecare data atentia in mod pozitiv.

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Locuri de Munca Alba - Alba Iu

Oferta locurilor de munca din judetul Alba, respec

Locuri de Munca Arad

Oferta locurilor de munca din judetul Arad. Ofert

Locuri de Munca Argeș - Pitest

Oferta locurilor de munca din judetul Argeș , resp

Locuri de Munca Bacau

Oferta locurilor de munca din judetul Bacau. Ofer

Locuri de Munca Bihor - Oradea

Oferta locurilor de munca din judetul Bihor, respe