Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

Unii oameni se plang de faptul ca nu le ajunge timpul sa isi duca la bun sfarsit atributiile. Altii se plang ca termina ea repede si apoi nu mai gasesc nimic de facut pana la terminarea programului. Care este adevarul si care este secretul pentru ca intreaga zi de munca sa fie perfect structurata si productivitatea sa nu se mai masoare in numarul de ore lucrate ci in valoarea muncii?

Orele de lucru personalizate si structurate

Inca de la inceputul zilei, oamenii trebuie sa aiba in minte o buna organizare a orelor de munca pentru ca totul sa se desfasoare conform planului. Altfel se produce haos, pauza de masa inseamna un corn mancat pe fuga, stresul este maxim si toate acestea au repercursiuni asupra starii de sanatate. Este, asadar, nevoie de o alta abordare a desfasurarii orelor de lucru.

Multe persoane au joburi foarte solicitante, care necesita multa munca, chiar si dupa cele 8 ore de program, in timp ce altii lucreaza de acasa sau din cafenea. De asemenea, persoanele se impart in doua categorii – oamenii productivi dimineata si cei care dau un randament mai bun seara. In functie de aceste caracteristici, fiecare trebuie sa isi stabileasca un program de lucru.

Pauza de masa sa ramana pauza de masa, proiectele sa fie organizate in ordinea importantei si amanarile sa nu aiba loc de pe o zi pe alta. In plus, micile pauze de Facebook sau de Instagram, micile ingrijiri aduse jocurilor de pe telefon, nu numai ca iau din timpul de lucru ci incurca ideile angajatului, acesta isi pierde concentrarea, se va enerva sau se va gandi la cu totul altceva si la final, tot el va avea de pierdut.

In plus, capacitatea de a termina proiectele mai repede ii va  conferi acestuia o pauza spre finalul programului, timp in care va putea sa stea la o mica sueta cu colegii, sa isi faca planuri pentru a doua zi si sa isi organizeze documentele astfel incat ziua urmatoare sa fie la fel de productiva.

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Locuri de Munca Alba - Alba Iu

Oferta locurilor de munca din judetul Alba, respec

Locuri de Munca Arad

Oferta locurilor de munca din judetul Arad. Ofert

Locuri de Munca Argeș - Pitest

Oferta locurilor de munca din judetul Argeș , resp

Locuri de Munca Bacau

Oferta locurilor de munca din judetul Bacau. Ofer

Locuri de Munca Bihor - Oradea

Oferta locurilor de munca din judetul Bihor, respe