Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Exista mai multe joburi in Spania pentru vorbitorii de limba engleza, dupa cum urmeaza:

-Finante: cu experienta si in alte limbi, puteti lucra ca inspector de trezorerie, manager de colectii sau director financiar la scara internationala.

- Relatii cu clientii: casieri si asistenti de magazin din zonele turistice sau unde locuiesc migranti - necesita angajati vorbitori de limba engleza. Companiile internationale cu centre de apel in Spania solicita adesea persoane care vorbesc mai multe limbi decat limba spaniola.

- Creative Jobs: puteti gasi o munca ca si cantaret, dansator,  designer de interior sau ca fotograf. Afaceri legate de frumusete, cum ar fi cosmetice, coafor si locuri de munca legate de fitness si formator personal sunt optiuni bune pentru oamenii creativi care lucreaza bine cu publicul.

-Turismul: acesta include catering, restaurante si locuri de munca in hotel. Activitatile de barman sunt splendide in Spania si daca aveti o memorie ascutita si aveti abilitati bune de vorbire, puteti lucra ca ghid turistic.

-Curatenia, gradinaritul si sofatul: puteti curata cas / vile, face gradinarit sau peisagistica, conduce un taxi sau puteti asigura  mutarea in zonele in care exista migranti.

-Agricultura: puteti gasi locuri de munca pentru vorbitorii de limba engleza care lucreaza in podgorii si in fermele din Spania, culegand legume si fructe. Mai multe informatii gasiti la Picking Jobs.

Servicii de ingrijire: aceasta includ asistenta medicala, ingrijirea copiilor si ingrijirea varstnicilor

-Munci necalificate: daca aveti pregatire ca instalator, mecanic, sudor sau electrician, este nevoie de voi!

-Invatarea limbii engleze: invatarea limbii engleze ca a doua limba (TEFL) nu este intotdeauna necesara pentru a preda la o universitate. Puteti aplica pentru o functie intr-o scoala de limba privata sau intr-o agentie de formare. Vizitati i-i-i sau orice alt site TEFL pentru mai multe informatii.

-Freelance: puteti face traducere, scris, corectura / editare, toate ar putea fi o optiune perfecta pentru voi, daca doriti sa lucrati de la domiciliu. Va puteti alatura la site-uri precum Upwork si Freelancer, care va permit sa lucrati de la distanta.

Incercati sa obtineti un loc de munca sau un stagiu inainte de a ajunge in Spania, aplicand din tara de origine. Trimiteti CV-ul si scrisoarea de intentie si vedeti daca persoanele de contact spaniole va pot recomanda.

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Locuri de Munca Alba - Alba Iu

Oferta locurilor de munca din judetul Alba, respec

Locuri de Munca Arad

Oferta locurilor de munca din judetul Arad. Ofert

Locuri de Munca Argeș - Pitest

Oferta locurilor de munca din judetul Argeș , resp

Locuri de Munca Bacau

Oferta locurilor de munca din judetul Bacau. Ofer

Locuri de Munca Bihor - Oradea

Oferta locurilor de munca din judetul Bihor, respe