Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

1. Medicina și sănătatea publică

Deficitul din sistemul medical se face resimtit așa că aceste locuri de muncă sunt la mare căutare. Salariile au crescut considerabil în ultima perioada în sistemul medical.

2. Mediul online și digital

Mediul online se dezvoltă rapidă iar în pandemie s-a văzut adevărata sa utilitate. Este nevoie de specialiști IT&C în acest domeniu. Locurile de muncă sunt extreme de diversificate fiind nevoie de programatori, specialiști digital, marketeri etc.

3. Telecomunicații și IT

În acest domeniu este nevoie de specialiști în toate regiunile lumii iar salariile sunt ridicate și în creștere. Programatorii, administratorii de sistem, administratorii de rețea, suport tehnic sunt căutați pentru a ocupa aceste poziții.

4. Marketing

Joburile de specialist în marketing sunt la mare căutare iar experiența este necesară. Bugetele companiilor în marketing și publicitate sunt ridicate. Câteva joburi disponibile din acest domeniu: copywritter, specialist seo, social media specialist, digital marketing specialist etc.

5. Arhitectură și Inginerie

O industrie în creștere ce are nevoie de specialiști în majoritatea orașelor. Se construiește mult în ultima perioadă mai ales blocuri de apartament, birouri, proiecte publice de infrastructură sau locuințe. Joburile cele mai căutate sunt cele de: iginer, constructor, arhitect, inginer electric etc.

6. Domeniul Juridic 

Un domeniu cu vechime și de viitor în care este nevoie de personal. Domeniul este unul dinamic și bine plătit. Majoritatea proaspăt absolvenților țintesc joburi precum: avocat, procuror, notar sau judecător.

7. Administrație și Management

Companii există și vor fi mereu înființate așa că cineva are nevoie să le conducă, nevoia de manageri specializați fiind ridicată. Joburile de manageri operaționali, manageri financiari, manageri de spitale fiind la mare căutare.

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Locuri de Munca Alba - Alba Iu

Oferta locurilor de munca din judetul Alba, respec

Locuri de Munca Arad

Oferta locurilor de munca din judetul Arad. Ofert

Locuri de Munca Argeș - Pitest

Oferta locurilor de munca din judetul Argeș , resp

Locuri de Munca Bacau

Oferta locurilor de munca din judetul Bacau. Ofer

Locuri de Munca Bihor - Oradea

Oferta locurilor de munca din judetul Bihor, respe