Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Pentru ca lumea este in permanenta schimbare si foarte multe profesii care erau la mare cautare au disparut, cu meseria potrivita sansele de a fi somer sau de a avea probleme financiare se diminueaza.

Specialistii in domeniul IT sunt acum vedete in programele de recrutare. De asemenea, sunt foarte bine cautati si platiti cei din aceasta arie si in special dezvoltatorii de software care sunt unii din cei mai cautati specialisti in majoritatea companiilor.

Pentru ca sunt atat de putini comparativ cu oferta, sunt unele firme mari care ofera salarii si beneficii uriase.

O alta meserie care a fost tot timpul cautata si va fi mereu la fel este profesia de medic. Persoanele cu studii in farmacie sunt cautate in special pentru zona de cercetare. Medicii primesc cateva mii de euro in alte tari inca din momentul rezidentiatului. Avantajul este ca in permanenta e nevoie de personal in domeniul medical si acest lucru nu pare sa se schimbe curand. Este intr-adevar o profesie cu o mare raspundere si un nivel ridicat de stres dar si cu foarte multe recompense personale.

O profesie de viitor este reprezentata de specialisti in marketing, deoarece este vorba despre un job creativ care va fi cautat chiar si peste decenii. Toti specialistii in domeniul marketing au venituri medii la inceput, dar au tot potentialul de a ajunge la salarii mari in doar cativa ani. In plus, toti cei care lucreaza in domeniu sunt cautati si in tara noastra, dar si in alte tari, deci rata de succes este mult mai mare.

Un domeniu de munca cu o istorie lunga, dar care ramane la fel de actual este reprezentat de constructii. Inginerii, arhitectii si meseriasii sunt tot timpul cautati si acest lucru nu se va schimba. De altfel, toate aceste profesii au fost mereu in topul celor mai bine platite, atat la noi in tara, cat si in alte state. Este un domeniu clar de viitor insa necesita foarte multa munca. Aceasta munca poate genera venituri mari si nenumarate oportunitati, motiv pentru care se constata o crestere a numarului de persoane care se specializeaza in astfel de domenii.

Adaugă comentariu

Articole similare

Cele mai cautate meserii in Ro

Topul anunturilor cu locuri de munca in Romania. C

Cele mai cautate locuri de mun

Cele mai cautate meserii in tari ca: Marea Britani

Noutăţi legislative privind ac

Noutăţi legislative privind acordarea subvenţiilor

Informaţii şi atenţionări EURE

Informaţi-vă înainte de a semna contracte sau de a

Multiculturalismul si jobul de

Globalizarea si migratia in crestere la nivel gl

Cat de greu se obtine un loc d

Se obtine usor un loc de munca in Norvegia? Este