Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca in Franta, dar inca nu vorbiti despre limba, nu va temeti, exista multe activitati pe care le puteti face in timp ce invatati.

Iata cateva exemple de locuri de munca excelente in Franta, unde limba franceza este rareori o cerinta (desi este un avantaj clar).

Jobul de bona este unul  dintre cele trei bune locuri de munca din Franta, care nu necesita neaparat competente de limba franceza - mai ales atunci cand copiii sunt foarte mici. In plus, este o modalitate excelenta de a invata limba, deoarece acei copii francezi nu vor avea nici o problema sa atraga atentia cand gresiti. Si daca nu vorbiti absolut nici un cuvant de limba franceza, atunci nu va faceti griji - multe familii solicita  vorbitori de engleza in speranta ca  ii vor ajuta pe copiii lor sa invete engleza.

Cautati un loc de munca in care nici macar nu trebuie sa va parasiti dormitorul? Lucrul ca scriitor / traducator / editor independent ar putea fi perfect. Franta are un sistem de auto-antreprenori simplu de utilizat pentru persoanele care desfasoara activitati independente si exista o multime de companii dornice sa faca continutul lor usor de inteles pentru restul lumii. 

In acest sens exista si joburi pentru vorbitori nativi ai altor limbi - nici macar nu aveti nevoie de experienta scrisa inainte. In timp ce s-ar putea sa aveti nevoie sa cititi in limba franceza pentru unele posturi, unele locuri de munca vor doar sa va corecteze textele in limba engleza, deja scrise de francezi.

Un alt job la fel de cautat este acela de barman. Deseori considerat biletul de aur al unui loc de munca fara limba franceza, veti gasi probabil acest loc de munca ca fiind unul dintre cele mai usor de obtinut in Franta fara a vorbi limba.

Tot ce trebuie sa faceti este sa invatati numele a cateva bauturi franceze, cum ar fi Demi, Diablo Menthe, Diablo Grenadine etc si vei fi capabil sa castigati ceva bani. Cei mai multi tineri francezi care doresc sa frecventeze pub-urile fac acest lucru, deoarece le ofera sansa de a vorbi in limba engleza.

Adaugă comentariu

Articole similare

Locuri de munca Franta

Ce locuri de muncă puteţi găsi în Franţa: Motos

Model CV Limba Franceza

Model de Cv in limba franceza. Model de CV europea

Termen limita pentru absolvent

Termen limită pentru absolvenții promoției 2017.25

Noutăţi legislative privind ac

Noutăţi legislative privind acordarea subvenţiilor

Cele mai bune judete pentru an

În acest articol vom prezenta lista completă a jud

Sfaturi pentru un job in Germa

Pentru cei care cauta un job in Germania aici es