Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Raspunsul la aceasta intrebare nu este foarte clar. Poate fi si da si nu, totul depinde de foarte multe lucruri. Sunt foarte multi oameni care locuiesc in Germania de foarte mult timp, insa nu au invatat decat foarte putin germana si se descurca foarte bine. De asemenea, sunt mai multi factori de luat in considerare pentru a putea oferi un raspuns la aceasta intrebare si sunt mai multe detalii pe care fiecare persoana ar trebui sa le gandeasca inainte de a determina daca doreste sau nu sa se mute in Germania.

Þ    Cat de bine va veti simti in viata de zi cu zi daca  nu intelegeti ce se intampla in jur?

Þ    Va simtiti in regula daca nu puteti fi intelesi de nimeni?

Þ    Sunteti siguri ca veti putea obtine toate informatiile de care aveti nevoie in urma unei lupte asidue in care va veti stradui temeinic sa va faceti interlocutorul sa va inteleaga?

Þ    Daca sunteti in cautarea unui job, aveti toate aptitudinile necesare pe care nimeni altcineva nu le are si care va vor ajuta sa fiti angajati chiar daca nu stiti germana?

Raspunsul la aceste intrebari este de cele mai multe ori negativ, motiv pentru care se impune cunoasterea limbii germane.

Cele mai multe persoane gasesc dificil sa traiasca  intr-o tara fara a invata vreodata limba. Germana imigrantilor nu este foarte buna cand se muta in Germania, dar invata foarte multe pe parcurs sau in timp ce lucreaza. Se va constata, in timp, nevoia de a cunoaste limba pentru ca desi cei mai multi germani vorbesc si engleza prefera sa se exprime in limba lor si de foarte multe ori la magazine sau pe strada vor prefera sa nu inteleaga ceea ce li se spune in engleza pentru a ii determina pe cei care vin sa invete macar putina germana.

Daca scopul este sa lucrati pe termen lung sau chiar sa va mutati cu familia cel mai bine ar fi sa invatati germana. Copiii vor merge la scoala si vor avea nevoie de ajutor la teme acasa, motiv pentru care vor avea nevoie de suportul parintilor care trebuie sa stie sa le explice.

Adaugă comentariu

Articole similare

Model CV Limba Germana

Model de Cv in limba germana. CV european pentru t

Termen limita pentru absolvent

Termen limită pentru absolvenții promoției 2017.25

Noutăţi legislative privind ac

Noutăţi legislative privind acordarea subvenţiilor

Cum sa faci fata unui interviu

Una dintre situatiile prin care, la un moment dat

Cum să te comporți la un inte

Fiecare dintre noi trece măcar o dată în viață pri

Cum să te prezinţi cu succes l

Sfaturi pentru pregatirea unui interviu de angajar