Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Persoanele care sunt ingrijorate cu privire la jobul lor si vor sa se reprofileze ar trebui sa tina cont de cele mai cautate joburi din prezent. Acestea sunt joburile pentru care foarte multe persoane se pregatesc an de an si exista o mare cerere pentru angajati tot timpul.

Dupa cum se stie, lumea devine din ce in ce mai centrata in tehnologie si, ca urmare, multe dintre locurile de munca solicitate pentru 2020 au un element tehnologic. Dar nu toti necesita cunostinte JavaScript sau sa stea in fata unui ecran timp de opt ore pe zi.

Dezvoltator Blockchain

Acest lucru se datoreaza faptului ca evolutiile majore ale infrastructurii de criptomonede vor necesita o investitie uriasa.  De fapt, va exista probabil o crestere a cererii in primavara. Pe 20 mai 2020, jumatate din numarul de Bitcoins vor fi generate din minerit la fiecare zece minute. Aceasta procedura exacta a avut un impact masiv asupra pretului si a absorbtiei Bitcoin in 2016, asa ca exista sanse mari sa o faca din nou, ceea ce duce la o nevoie incredibila pentru dezvoltatorii  blockchain.

 Blockchain nici macar nu a existat pana acum cativa ani si acesta este cazul multor noi locuri de munca.

Terapeut fizic

Cererea de kinetoterapeuti a crescut in 2019, iar curba cererii va creste exponential in 2020, spun specialistii. Cu cativa ani in urma, cand tehnologia nu era avansata, oamenii isi faceau sarcinile manual, ceea ce le mentine oasele, muschii si articulatiile puternice. Acest lucru s-a schimbat pe masura ce ne apropiem de viitor si acum exista o multime de masini care  fac viata mai usoara. In timp ce acest lucru este interesant, aceasta afecteaza grav sanatatea, deoarece activitatile fizice au fost diminuate.

Astazi, oamenii necesita reabilitare fizica, managementul durerii si asistenta pentru mobilitate pentru a functiona corect, astfel incat kinetoterapeutii, sunt deja pe locul 20 in topul celor mai bune 100 de locuri de munca si vor fi solicitati si mai mult in 2020.

Acestea sunt doar 2 idei de joburi pe care ar trebui sa le iei in calcul atunci cand vrei sa te reprofilezi, insa cu siguranta vei gasi si alte idei la fel de viabile.

Adaugă comentariu

Articole similare

Cele mai bine platite locuri d

Cele mai bune domenii din Romania in ceea ce prive

Cele mai cautate meserii in Ro

Topul anunturilor cu locuri de munca in Romania. C

Cele mai cautate locuri de mun

Cele mai cautate meserii in tari ca: Marea Britani

Cum te prezinți la un interviu

Cum te prezinți la un interviu - Dragoș Popescu -

Cum să te comporți la un inte

Fiecare dintre noi trece măcar o dată în viață pri

Cum iti faci cel mai bun CV

Un CV optim oferă informații despre competențele c