Model CV Simplu - 4.5 out of 5 based on 241 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

CV-ul contine informatii referitoare la: date personale, studii, aptitudini, limbi straini si hobby. Este unul dintre cele mai usoare modele de cv, se poate completa foarte usor prin microsoft office. CV-ul are deja datele din imagine dar ele se pot inlocui cu usrinta. Asadar, avem de completat: nume, prenume, telefon, adresa, stare civila, studii, apitudini, limbi straine si hobby-uri. Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la acest cv, puteti formula o intrebare printr-un comentariu folosind formularul de mai jos.

Este cel mai descărcat model de cv de pe acest site, fiind ușor de modificat și descărcat. Este un model de cv optim foarte folosit. Pentru cei care doresc să atașeze mai multe informații pot descărca modelul de cv Europass/European.

Acest model de Cv poate fi folosit atît de cei calificați cât și de cei necalificați. Pentru cei calificați recomandăm de asemenea cv-ul european pentru că este mai cuprinzător în privința informațiilor.

Pentru editarea fișierului este necesar să aveți instalat în calculator/laptop Microsoft Office Word, recomandăm o versiune cât mai nouă.

Dacă nu aveți instalat programul Word, puteți descarcă gratuit de aici, Apache OpenOffice. Click aici pentru download. Pe site-ul downloadprograme.com veți avea mai jos un buton click aici pentru download. Veți ajunge pe pagina oficială de unde veți apăsa butonul Download full installation, selectati inainte limba engleza. Programul Apache OpenOffice măsoară doar 137 mb, se descarcă rapid. După instalarea programului puteți deschide și edita cv-ul. Programul poate deschide fisiere de tip word, powerpoint, excel etc.

Pentru a edita CV-ul pe telefonul mobil, descărcați aplicația WPS Office pentru smartphone. Descărca aplicația pentru Android aici.

Descarca acest CV Completat Simplu - Click aici.

Descarca acest CV Ne-Completat Simplu - Click aici.

Descarca CV Europass - Click aici.

Descarca Cv Standard 1 Necompletat - Click aici.

Descarca Cv Standard 2 Necompletat - Click aici.

Descarca Cv Standard PDF - Click aici

Imagine Cv Completat Simplu

Cv Simplu Necompletat

 

Cv Europass Necompletat

 

 

Cv Standard Necompletat

 CV Standard PDF Necompletat

 

Cum sa completezi corect un model de CV simplu?

CV-ul Europass este considerat un model de CV simplu si reprezinta cea mai buna varianta fiind standardizat la nivel european. Cu ajutorul sau candidatii sunt cei care isi descriu competentele si calificarile. Acest CV poate inlocui varianta veche care a fost lansata acum mult timp. De obicei se completeaza in romana, insa exista si variante in germana sau in alte limbi. Contine informatii generale si ofera numeroase avantaje persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Comparativ cu un CV de designer sau de fotograf, acestia fiind specialistii care pun cel mai mare accent pe aspectul muncii lor si pe portofoliilor lor sau pe abilitatile creative, un CV clasic este cel care scoate in evidenta toate aptitudinile si realizarile profesionale ale candidatului, indiferent de domeniul sau de activitate.

De asemenea, acest CV este disponibil in numeroase limbi straine si permit inclusiv crearea CV-ului online in limba romana.

Modelul este acceptat universal inclusiv in statele membre UE dar si in alte tari. Acest model este deja recunosct de toti angajatorii indiferent de mediul din care provin, in tara, dar si peste hotare. In plus, modelul este utilizat si de universitatile din Romania pentru procesul de inscriere in programele de studii internationale.

CV-ul poate fi completat cu usurinta, atat online cat si pe propriul calculator iar utilizatorul trebuie doar sa respecte instructiunile de pe site, care sunt disponibile in fiecare camp prezent in editorul de text. De asemenea, poate fi completat si offline cu ajutorul unui template word pe care utilizatorul il poate descarca si respectand ghidurile si exemplele care pot sa fie downloadare.

Modelul in romana este completat cu ajutorul grilelor standardizate pentru auto evaluare. Una dintre sectiuni se refera la competentele lingvistice. Modelele in word au sectiuni care se refera la anumite competente pe care persoana le-a obtinut in educatia formala, la traininguri sau la alte activitati in care s-a implicat. Se refera de obicei la competentele sociale, profesionale, hobby-uri si aptitudini care au legatura cu jobul pentru care persoana aplica. Toate aceste informatii sunt necesare pentru obtinerea jobului dorit intr-un timp mai scurt.

Comentarii   

0 #21 Ioana Radu 15-09-2021 20:52
Un model de cv pe care am reușit și eu să îl completez fără prea mare efort. Este singurul site de acest gen unde am reușit performanța asta. Le recomand tuturor să descarce modelul de cv de pe muncitorul.
Citat
0 #20 Imbrea Viorica 27-08-2021 07:47
buna,cum pot descarca
Citat
+1 #19 Remus Ionescu 28-05-2021 16:19
Multumesc muncitorul.com. Cautam un cv usor de editat in word, acesta este super.
Citat
+3 #18 Iorga Marius 03-03-2021 21:00
Multumesc pentru acest model de cv usor de completat. Nu am intampinat probleme la editarea sa, am descarcat open office, e f usor.
Citat
-12 #17 Mihai 19-07-2020 17:22
Am avut nevoie de un curiculum vitae pentru un loc de muncă. Am tot încercat diferite variante de cv dar acesta mi s-a părut cel mai optim!
Citat
+1 #16 Larisa Anghel 09-07-2020 14:18
De departe cel mai optim model de cv, este ușor de completat!
Citat
-4 #15 Șerban Gabriel Corne 14-05-2020 09:40
Date o
Citat
+1 #14 calina ioana 23-04-2020 07:57
buna as dori sa ma angajez
Citat
+1 #13 Roxana 08-12-2019 13:01
Este cel mai bun model de cv de pe internet. Altele sunt greu de completat și înțeles!
Citat
+2 #12 Bratu Fănica 29-10-2019 13:34
Bună ziua mai este valabil anunțul dvs pentru un angajat as dori sa ma angajez și eu dar nu sunt calificata în acest domeniu dar as putea învață la locul de munca și pe perioada munci va mulțumesc am 28 de ani
Citat

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Model CV Europass

Model de cv de tip europass. CV-ul contine informa

Model CV Europass 2

CV-ul contine informatii referitoare la: nume, adr

Model CV Engleza

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Engleza 2

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Student

CV-ul contine informatii referitoare la: informati