Oferte

Model CV - Locuri de muncă

Model CV Simplu

Model CV Simplu - 4.5 out of 5 based on 115 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

CV-ul contine informatii referitoare la: date personale, studii, aptitudini, limbi straini si hobby. Este unul dintre cele mai usoare modele de cv, se poate completa foarte usor prin microsoft office. CV-ul are deja datele din imagine dar ele se pot inlocui cu usrinta. Asadar, avem de completat: nume, prenume, telefon, adresa, stare civila, studii, apitudini, limbi straine si hobby-uri. Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la acest cv, puteti formula o intrebare printr-un comentariu folosind formularul de mai jos.

Este cel mai descărcat model de cv de pe acest site, fiind ușor de modificat și descărcat. Este un model de cv optim foarte folosit. Pentru cei care doresc să atașeze mai multe informații pot descărca modelul de cv Europass/European.

Acest model de Cv poate fi folosit atît de cei calificați cât și de cei necalificați. Pentru cei calificați recomandăm de asemenea cv-ul european pentru că este mai cuprinzător în privința informațiilor.

Pentru editarea fișierului este necesar să aveți instalat în calculator/laptop Microsoft Office Word, recomandăm versiunea 2007.

Dacă nu aveți instalat programul Word, puteți descarcă gratuit de aici, Apache OpenOffice. Click aici pentru download. Pe site-ul downloadprograme.com veți avea mai jos un buton click aici pentru download. Veți ajunge pe pagina oficială de unde veți apăsa butonul Download full installation. Programul Apache OpenOffice măsoară doar 137 mb, se descarcă rapid. După instalarea programului puteți deschide și edita cv-ul.

Descarca acest CV Completat - Click aici.

Descarca acest CV Ne-Completat - Click aici.

Descarca CV Europass - Click aici.

Imagine:

Cum sa completezi corect un model de CV simplu?

CV-ul Europass este considerat un model de CV simplu si reprezinta cea mai buna varianta fiind standardizat la nivel european. Cu ajutorul sau candidatii sunt cei care isi descriu competentele si calificarile. Acest CV poate inlocui varianta veche care a fost lansata acum mult timp. De obicei se completeaza in romana, insa exista si variante in germana sau in alte limbi. Contine informatii generale si ofera numeroase avantaje persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Comparativ cu un CV de designer sau de fotograf, acestia fiind specialistii care pun cel mai mare accent pe aspectul muncii lor si pe portofoliilor lor sau pe abilitatile creative, un CV clasic este cel care scoate in evidenta toate aptitudinile si realizarile profesionale ale candidatului, indiferent de domeniul sau de activitate.

De asemenea, acest CV este disponibil in numeroase limbi straine si permit inclusiv crearea CV-ului online in limba romana.

Modelul este acceptat universal inclusiv in statele membre UE dar si in alte tari. Acest model este deja recunosct de toti angajatorii indiferent de mediul din care provin, in tara, dar si peste hotare. In plus, modelul este utilizat si de universitatile din Romania pentru procesul de inscriere in programele de studii internationale.

CV-ul poate fi completat cu usurinta, atat online cat si pe propriul calculator iar utilizatorul trebuie doar sa respecte instructiunile de pe site, care sunt disponibile in fiecare camp prezent in editorul de text. De asemenea, poate fi completat si offline cu ajutorul unui template word pe care utilizatorul il poate descarca si respectand ghidurile si exemplele care pot sa fie downloadare.

Modelul in romana este completat cu ajutorul grilelor standardizate pentru auto evaluare. Una dintre sectiuni se refera la competentele lingvistice. Modelele in word au sectiuni care se refera la anumite competente pe care persoana le-a obtinut in educatia formala, la traininguri sau la alte activitati in care s-a implicat. Se refera de obicei la competentele sociale, profesionale, hobby-uri si aptitudini care au legatura cu jobul pentru care persoana aplica. Toate aceste informatii sunt necesare pentru obtinerea jobului dorit intr-un timp mai scurt.

Comentarii   

-1 #17 Mihai 19-07-2020 17:22
Am avut nevoie de un curiculum vitae pentru un loc de muncă. Am tot încercat diferite variante de cv dar acesta mi s-a părut cel mai optim!
Citat
+2 #16 Larisa Anghel 09-07-2020 14:18
De departe cel mai optim model de cv, este ușor de completat!
Citat
-4 #15 Șerban Gabriel Corne 14-05-2020 09:40
Date o
Citat
+1 #14 calina ioana 23-04-2020 07:57
buna as dori sa ma angajez
Citat
+1 #13 Roxana 08-12-2019 13:01
Este cel mai bun model de cv de pe internet. Altele sunt greu de completat și înțeles!
Citat
+1 #12 Bratu Fănica 29-10-2019 13:34
Bună ziua mai este valabil anunțul dvs pentru un angajat as dori sa ma angajez și eu dar nu sunt calificata în acest domeniu dar as putea învață la locul de munca și pe perioada munci va mulțumesc am 28 de ani
Citat
+3 #11 Robert Anghel 21-07-2019 18:04
Este un model optim de curriculum vitae. Mi-am schimbat locul de muncă recent și mi-a trebuit un model de cv. Am folosit acest model și a fost ușor de modificat. Mulțumesc!
Citat
+6 #10 Raluca Coman 08-07-2019 08:33
Cel mai bun model de cv de pe internet. Ușor și simplu de modificat/editat. Succes garantat la angajare!
Citat
+3 #9 Andrei Toma 17-10-2018 22:43
Foarte bun acest model de CV, simplu și ușor de completat! Eu am descărcat programul open office de pe downloadprograme pentru că nu am microsoft office instalat. A mers perfect!
Citat
-1 #8 Doru 15-10-2018 20:53
Citez pe Andi:
Buna l am copiat l am trimis prin mail dar nu reușesc sa îl completez când îl deschid la mine pe mail

Aveți instalat programul microsoft office(word) sau open office ?
Citat

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Model CV Europass

Model de cv de tip europass. CV-ul contine informa

Model CV Europass 2

CV-ul contine informatii referitoare la: nume, adr

Model CV Engleza

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Engleza 2

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Student

CV-ul contine informatii referitoare la: informati