Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Un model obișnuit de Curriculum Vitae este un model ușor de completat. Cele mai folosite cv-uri sunt cele simple dar și cv-ul Europass, popular în Uniunea Europeană. Cv-ul Europass poate fi completat în diferite limbi, în funcție de țara în care te vei angaja. Într-un CV obișnuit vom trece informații profesionale, nume, poză, abilități, hobby-uri etc. În funcție de campul care trebuie completat vom trece detaliile.

Vom nota informații despre locurile de muncă anterioare unde este cazull specificand locul ocupat, compania dar și timpul în care ai lucrat în acea ompanie. Educația este un punct destul de important așa că trebuie să notăm informațiile despre școala, liceul și facultatea absolvită unde este cazul. Calificarea este un lucru la fel de important așa că trebuie specificată în cv. Fiecare model de Cv conține și un camp cu limbiile străine cunoscute, cea mai populară limbă străină fiind engleza. Dacă cunoști o limbă străină este important să o notezi în cv și să completezi spațiile -Vorbit- , -Scris- și Citit în funcție de nivel. Avem trei niveluri de cunoaștere a unei limbi străine: începător, mediu și avansat. Astfel putem avea niveluri diferit la vorbit, scris și citit. De exemplu: limba engleză - Vorbit nivel mediu, Scris nivel avansat și Citit nivel începător. Acesta fiind doar un exemplu, un cunoscător bun al limbii engleze poatea avea nivelul avansat la vorbit, scris și citit.

Pentru editarea fișierului este necesar să aveți instalat în calculator/laptop Microsoft Office Word, recomandăm versiunea 2007.

Dacă nu aveți instalat programul Word, puteți descarcă gratuit de aici, Apache OpenOffice. Click aici pentru download. Pe site-ul downloadprograme.com veți avea mai jos un buton click aici pentru download. Veți ajunge pe pagina oficială de unde veți apăsa butonul Download full installation, selectati inainte limba engleza. Programul Apache OpenOffice măsoară doar 137 mb, se descarcă rapid. După instalarea programului puteți deschide și edita cv-ul. Programul poate deschide fisiere de tip word, powerpoint, excel etc.

 

Descarca acest CV Completat Simplu - Click aici.

Descarca acest CV Ne-Completat Simplu - Click aici.

Descarca CV Europass - Click aici.

Descarca Cv Standard 1 Necompletat - Click aici.

Descarca Cv Standard 2 Necompletat - Click aici.

Descarca Cv Standard PDF - Click aici

Imagine Cv Completat Simplu

Cv Simplu Necompletat

 

Cv Europass Necompletat

 

 

Cv Standard Necompletat

CV Standard PDF Necompletat

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Model CV Europass

Model de cv de tip europass. CV-ul contine informa

Model CV Europass 2

CV-ul contine informatii referitoare la: nume, adr

Model CV Simplu

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Engleza

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Engleza 2

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers