Model CV Europass Romana Word 2021 - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Model de cv de tip europass. CV-ul contine informatii referitoare la: nume, adresa, contact, experienta profesioanala, locul de munca pentru care se candideaza, educati si formare, competente profesionale, limbi straine.

Curriculum Vitae Europass de mai jos se poate edita cu programul Microsoft Office - Word. Cv-ul Europass este un model de CV european recomandat mai ales în statele din Uniunea Europeană. CV-ul de mai jos este în română. CV-ul europass se completează în funcție de țara în care doriți să vă angajați, existând modele în majoritatea limbilor europene. CV-ul Europass este cel mai recomandat model de CV.

În CV-ul Europass trebuie să completăm informații precum: Nume, adresă, locul de muncă pentru care se aplică, experiența profesională, școala/liceu/facultate absolviă, cunoașterea unei limbi străine, alte competențe etc. La o limbă străină avem trei categorii: înțelegere, vorbire și scriere. Aceste categorii au subcategorii precum ascultare, citire, participare la conversație și discurs oral. În funcție de nivel regăsim note precum A1, A2, B2, C1 etc.

Dacă nu aveți instalat programul Word, puteți descarcă gratuit de aici, Apache OpenOffice. Click aici pentru download. Pe site-ul downloadprograme.com veți avea mai jos un buton click aici pentru download. Veți ajunge pe pagina oficială de unde veți apăsa butonul Download full installation, selectati inainte limba engleza. Programul Apache OpenOffice măsoară doar 137 mb, se descarcă rapid. După instalarea programului puteți deschide și edita cv-ul. Programul poate deschide fisiere de tip word, powerpoint, excel etc.

Descarcă CV europass de aici: CV europass in romana sau CV europass in engleza.

Mai jos aveți modelul de CV în PDF.

 

 

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Model CV Europass

Model de cv de tip europass. CV-ul contine informa

Model CV Europass 2

CV-ul contine informatii referitoare la: nume, adr

Model CV Simplu

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Engleza

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Engleza 2

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers