Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

In caz ca aveti nevoie de un cv deja completat. Ați nimerit bine, avem unul foarte bun și ușor pentru tine. Atenție însă la informațiile transmite și cuvintele folosite. Mai jos ti-am pregătit câteva modele de cv-uri. Un CV completat are avantajul că personă care îl va completa, se poate inspira din datele deja existente. Este un avantaj pentru cei la început de drum. Acolo unde nu știți ce să completați, aveți deja completat și doar modificați, editați.

CV Europass Completat - Este modelul de CV folosit în Uniunea Europeana. Este un model de cv mai complex dar bine strucutrat. Include mai multe tipuri de informații. Este un model de cv ce conține informații despre datele personale, experiența anterioara, informații despre studiile efectuate, hobby-uri, etc. În acest model de cv puteți include de asemenea și o poză.

Download CV Europass Completat

CV Simplu Completat - Este un model de cv ușor de completat. Sunt necesare doar datele personale, studiile, aptitudini și limbile străine cunoscute. Este un model simplu pentru cei care nu au prea multe cunoștințe în completarea unui CV.

Download CV Simplu Completat

Pentru mai multe tipuri și modele de cv-uri, puteți răsfoi acest site, avem mai multe modele iar unele clasificate în funcție de limbă sau tip-ul locului de muncă. Succes!

Pentru editarea fișierului este necesar să aveți instalat în calculator/laptop Microsoft Office Word, recomandăm versiunea 2007.

Dacă nu aveți instalat programul Word, puteți descarcă gratuit de aici, Apache OpenOffice. Click aici pentru download. Pe site-ul downloadprograme.com veți avea mai jos un buton click aici pentru download. Veți ajunge pe pagina oficială de unde veți apăsa butonul Download full installation. Programul Apache OpenOffice măsoară doar 137 mb, se descarcă rapid. După instalarea programului puteți deschide și edita cv-ul.

Comentarii   

0 #1 Mariana Soare 16-05-2018 16:23
Aveam nevoie de un Cv completat pentru ca nu eram sigura cu ce sa completez. Eu l-am editat in microsof ofice 2007, prin word.
Citat

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Model CV Europass

Model de cv de tip europass. CV-ul contine informa

Model CV Europass 2

CV-ul contine informatii referitoare la: nume, adr

Model CV Simplu

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Engleza

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Engleza 2

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers