Model CV Word 2021 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

În cazul în care ești în căutarea unui job, primul lucru de care ar trebuii să ții cont este cv-ul tău. Dacă este un loc de muncă pe care ți-l dorești mult, atunci ar trebuii să alegi un model de cv optim.

Curiculum Vitae prescurtat ca și CV este o biografie de mici dimensiuni ce va avea în componență informații cu privire la viața ta profesională. Un CV este practic cartea ta de vizită pe care o folosești în fața unui angajator. Informațiile despre pregătirea ta profesională și abilitățile tale vor fi trecute în Curriculum Vitae.

Pe internet regăsim o mulțime de modele de CV, așa că noi ți-am pregătit cele mai populare modele. Într-un CV trebuiesc notate/adăugate următoarelele: fotografia ta, ultimele tale locuri de muncă, abilitățile tale, pregătirea ta profesională, școala absolvită, liceul absolvit și în unele cazuri facultatea/master sau chiar doctorat. Într-un Curriculum Vitae nu trebuie să adăugăm prea multe informații și foarte important este ca informațiile adăugate să fie reale, fără informații false.

 

Pentru editarea fișierului este necesar să aveți instalat în calculator/laptop Microsoft Office Word, recomandăm versiunea 2007.

Dacă nu aveți instalat programul Word, puteți descarcă gratuit de aici, Apache OpenOffice. Click aici pentru download. Pe site-ul downloadprograme.com veți avea mai jos un buton click aici pentru download. Veți ajunge pe pagina oficială de unde veți apăsa butonul Download full installation, selectati inainte limba engleza. Programul Apache OpenOffice măsoară doar 137 mb, se descarcă rapid. După instalarea programului puteți deschide și edita cv-ul. Programul poate deschide fisiere de tip word, powerpoint, excel etc.

 

Descarca acest CV Completat Simplu - Click aici.

Descarca acest CV Ne-Completat Simplu - Click aici.

Descarca CV Europass - Click aici.

Descarca Cv Standard 1 Necompletat - Click aici.

Descarca Cv Standard 2 Necompletat - Click aici.

Descarca Cv Standard PDF - Click aici

Imagine Cv Completat Simplu

Cv Simplu Necompletat

 

Cv Europass Necompletat

 

 

Cv Standard Necompletat

CV Standard PDF Necompletat

Adaugă comentariu

Articole similare

Model Scrisoare de Intentie

Mai jos aveti cateva modele, daca doriti sa comple

Model CV Europass

Model de cv de tip europass. CV-ul contine informa

Model CV Europass 2

CV-ul contine informatii referitoare la: nume, adr

Model CV Simplu

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Engleza

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers

Model CV Engleza 2

CV-ul contine informatii referitoare la: date pers