Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Exista mai multe tipuri de locuri de munca, in special in sectorul de vanzare cu amanuntul si in sectorul hotelier sau in alimentatie publica, in care candidatii sunt asteptati sa aplice personal. Inainte de a depune candidatura pentru un loc de munca, este important ca fiecare persoana sa stie ce trebuie sa aiba la ea, cum sa se imbrace si cum sa se comporte astfel incat angajatorul sa fie multumit.

Inainte de a aplica pentru un job este important ca persoana interesata sa stie cine trebuie sa angajeze. Potentialul angajat ar trebui sa isi faca timp pentru a cerceta potentiali angajatori inainte de a solicita un loc de munca.

Aceste informatii nu sunt greu de obtinut si cu o simpla cautare pe internet pot fi gasite toate detaliile importante despre companie. In functie de acestea, dar si de parerile altor angajati cu privire firma respectiva, o persoana isi poate da seama sau nu daca este jobul potrivit sau este necesar sa mai caute.

O persoana care candideaza pentru o functie va trebui sa furnizeze toate detaliile cu privire la experienta sa dobandita anterior. Va fi  nevoie de un CV si de o scrisoare de intentie. Este foarte important ca datele trecute in CV sa fie relevante si mai ales, sa fie reale.

Cea mai buna metoda este aceea de a descarca un CV tip pe care persoana in cauza sa il completeze. Acest CV trebuie sa fie prezentat la interviu daca nu a fost solicitat anterior.

Atunci cand este solicitat un loc de munca in persoana, tinuta casual pentru afaceri este de obicei adecvata. Este intotdeauna important ca persoana sa fie ingrijita, ordonata  si sa prezinte o imagine pozitiva angajatorului.

Nu se recomanda  blugi sau pantaloni scurti, tricouri largi sau fuste prea scurte. Persoana in cauza ar trebui sa se asigure ca parul si unghiile sunt bine ingrijite. Nu se recomanda tocuri, platforme, slapi sau perechea preferata de adidasi vechi. O prima impresie buna face foarte multe pentru un angajator si acesta va fi impresionat inca de la inceput atunci cand candidatul se va prezenta impecabil.

Adaugă comentariu

Articole similare

26.267 locuri de muncă vacante

21 Aprilie 2017     Comunicat de presă  

38.515 locuri de munca oferite

{pdf=Comunicat de presă BGLM 7 aprilie 2017.pdf|10

Termen limita pentru absolvent

Termen limită pentru absolvenții promoției 2017.25

26.136 locuri de munca vacante

Comunicat de presă 26.136 locuri de muncă vacante

Noutăţi legislative privind ac

Noutăţi legislative privind acordarea subvenţiilor

GREȘELI DE EVITAT ÎN TIMPUL UN

GREȘELI DE EVITAT ÎN TIMPUL UNUI INTERVIU. Un vide